Sterk met melk

Sterk met melk

Laatst zat ik op de bank, cheesecake op mijn vork en glas wijn in de hand, onder het genot van de filmpjes op het wereldwijdeweb. Geen vuiltje aan de lucht. Tot de commercial. Daar was ie dan onze Epke. Hij liet even zien hoe jij en ik thuis aan de slag konden.

Enigszins schuldbewust spoelde ik mijn taart weg met een slok rode vino en besloot dat ik morgen me met deze turngod zou meten. Wat hij kan, kan ik ook op microniveau. Immers mag het ook wel weer iets van beweging. Ik heb welgeteld al 11 maanden niet gesport. Dat is op zich een prestatie maar niet 1 om trots op te zijn. Dus dan maar sterk met Campina.

Het trappenhuis, de grote melkpakken, de muur en mijn eigen bilpartij faciliteerde me gewoon thuis in een training. Het resultaat voel ik en zie jij hier. Voor mij zijn squads onmisbaar want de derrière is een belangrijk punt. Conditie probeer ik op te krikken met de trappen. En mijn gietijzeren pannen zijn weer een stuk makkelijker te hanteren door mijn armtraining.

Dus nu lig ik voldaan op de bank met spierpijn, snoepend uit een bak stevige yoghurt met rabarber. En zal ik je een geheimpje vertellen? Ik heb de smaak te pakken. Ik overweeg me zelfs op te geven voor dancedancedance…..

Benieuwd hoe de andere bloggers de uitdaging zijn aangegaan? Lees het hier

Print dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *