Eten in St.Tropez deel 2

IMG_2170 Eten in St.Tropez deel 2

Vandaag ging er toch echt wel iets aan lichaamsbeweging gedaan worden. Daarvoor moesten we om 745 uur vertrekken. Na een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met hammetje van een te mooie snijmachine kon de vrouwelijke delegatie voornamelijk make-uploos op pad. Eerlijkheidshalve 30 minuten te laat maar dat valt te verwachten met zoveel kippetjes bij elkaar.

IMG_2117

Met luxe busjes werden we getransporteerd naar een belachelijk mooie locatie met uitzicht op zee. Alwaar we door een afgetrainde instructeur door het gebergte langs de oceaan aan onze sportieve wandeling begonnen. Na een uur mochten we op een matje liggen. Dacht ik. Maar nee er moet gestretcht worden en oefeningen om de core te verbeteren.

IMG_2160 IMG_2162

Dit was echter de warm-up. Nu begon de wandeling pas echt. Op en neer langs de wijngaarden. Ik zweette zowaar. Na 3 uur intensieve inspanning werden we weer, ironisch genoeg, opgehaald door busjes. Na een korte opfris ronde vertrokken we naar le club 55.

IMG_2163 IMG_2171

 

Le club 55 is genot voor het oog met de blauwe tafelkleden, terra cotta tegels en witte houten tafels. Onze tafel was versierd met rozenblaadjes en grote schalen crudité. De rosé werd veelvuldig bijgeschonken door La Bles. Ikzelf ging me te buiten aan mosselen en  tarte tropezienne. Die laatste had ik nog nooit eerder gegeten. Maar ik zou het het beste kunnen omschrijven als een puddingbroodje. Het broodje neigt dan wel iets meer naar brioche en de suiker is niet in poeder maar in klontvorm.

IMG_2126 IMG_2166 IMG_2177

Helaas was hiermee onze reis ten einde. Maar ontspannen en voldaan gingen we op huis aan.

 

Print dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *