Eten in St.Tropez deel 1

 

 

 

IMG_2161

 Eten in St.Tropez

 

Soms krijg je een mailtje waar je automatisch van gaat dansen in de huiskamer. Of ik 2 dagen mee wilde met Danie Bles en Glamour naar St.Tropez voor de healthchallenge. Hmmm even denken hoor…. Ja natuurlijk! En dat ondanks ik het health gedeelte meteen als challenging beschouwde. Er werd mij verzekerd dat het evenveel om eten zou draaien.

Daar stond ik dan om 5.30 uur maandagochtend op Schiphol. De ultieme top van fashion bloggend Nederland, the body Fajah Lourens en tevens fashionvictim maar ook lekkerbek Jet van Nieuwkerk hadden zich verzameld. Een ieder die ik over deze trip informeerde zei;”O ga je op trip met Danie? Dat zijn de beste reisjes. Danie weet wel hoe ze je in de watten moet leggen.” Mijn hart maakte weer een sprongetje.

IMG_2112

Bij aankomst at ik de lekkerste chocolade croissant ooit. Deze uitdaging bij mij winnen is echt een pluim waard. Hij was nog warm van binnen, knapperig van buiten en boterig naar perfectie. Dit was het warmste welkom dat ik me kon wensen. Dit onder een verbluffend uitzicht van het hotel waarin we verbleven; Villa Marie. Met een fantastische speech van Danie Bles die ons even uit de doeken deed hoe ze ons ging pamperen de komende dagen en wat we bijvoorbeeld van Biotherm hadden gekregen.

IMG_2182 IMG_2181

Na een opfrismoment verplaatsten we ons allereerst naar Les Salins en te fijn restaurant waar we lunchten. Ik at Coeur de Boeuf met buratta, hele dorade en citroenschuimtaart vergezeld door rosé. Ja en let op daarna gingen we toch echt in bikini op een Wajer. Ik hoor je denken op een wat?! Een mega dure prachtige speedboot die onze koning ook heeft.

IMG_2102 IMG_2105 IMG_2179

Aangekomen bij het andere strandje was het tijd voor lichamelijke actie met een volle buik en licht hoofd.  Onze gezondheid werd getest in de vorm van yoga(relaxed) en sup(hip). Precies de juiste balans.

IMG_2185

De bikinifoto’s zijn helaas schaars. Dit werd veroorzaakt door twee dingen. Ten eerste de angst voor telefoons die in het water zouden vallen. Te tweede levend bewijs van gebrek aan bij de meeste van ons aan een challenging sportleven. Gelukkig is het wel vastgelegd door de fotografe van Glamour dus kan je het binnenkort bij hen in het blad bewonderen.

IMG_2183 Terug op de speedboot naar ons hotel. Waar we ons klaar maakte voor het diner in Le Tigre.

IMG_2165

Hier at ik een heerlijk visje gestoomd in bananenblad met een adembenemend mooi uitzicht. De conversaties met Yara en Jet waren op zijn minst net zo smakelijk en enerverend. Dit alles onder de vleugels van Danie die constant vroeg of we wel genoeg wijn hadden. Naast een mode icoon is deze dame ook met stip op 1 de beste gastvrouw die ik in mijn leven heb meegemaakt.

IMG_2114 IMG_2178 IMG_2184 Morgen lees je deel 2 van deze heerlijke verwentrip…..

 

 

 

 

 

Print dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *