Wannahaves

Pack-shot Biologische, glutenvrije Haver-Quinoa pap Wannahaves

Ik krijg met regelmaat een cadeautje door de brievenbus. Bedrijven willen graag dat ik hun producten test en er wat over zeg. Ik vind dit vrij moeilijk aangezien je geen belichaming wil zijn van een lopend reclamebord. Ik kies dus de beauty’s uit van de stapel die ik de moeite waard vind. Nou hoor ik je denken krijgt ze daarvoor betaald? Zowel staat er gesponsord bij. Anders is het gewoon een liefdeskwestie.

Vandaag biologische pap voor onderweg van Grød. Je kan kiezen uit twee varianten. Variëteit 1: Biologische haver gerst pap bestaande uit haver, gedroogde moerbeien, amandel meel, gerst, zout, gevriesdroogde zwarte bessen getopt met gevriesdroogde frambozen, rietsuiker en hazelnoten

Pack-shot Biologische Haver-Gerst pap Variëteit 2: biologische, glutenvrije haver quinoa pap met daarin glutenvrije havermout, quinoa vlokken (zwart, wit, rood), bosbessen, geraspte kokos, poeder van zwarte bessen. Getopt met gedroogde moerbeien, cacao nibs, gevriesdroogde frambozen

Het enige wat jezelf nog moet doen is het volgende. Water of melk koken, aan de binnenkant van de pot zit een stippellijn, het gekookte water/melk in de pot schenken tot deze lijn, 3 minuten laten staan, topping toevoegen.

Persoonlijk vind ik het een fantastische uitvinding voor een ontbijt to go. Alleen ben ik echt wel een voorstander van melk en een scheutje maple syrup erbij. Zelfs mijn 2-jarige dochter is er dan gelukkig mee.

 

Print dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *