Wannahaves

Veggie Juice_Bieten (2)

Wannahaves

Ik krijg met regelmaat een cadeautje door de brievenbus. Bedrijven willen graag dat ik hun producten test en er wat over zeg. Ik vind dit vrij moeilijk aangezien je geen belichaming wil zijn van een lopend reclamebord. Ik kies dus de beauty’s uit van de stapel die ik de moeite waard vind. Nou hoor ik je denken krijgt ze daarvoor betaald? Zowel staat er gesponsord bij. Anders is het gewoon een liefdeskwestie.

Veggie Juice_Paprika (2)

Vandaag de Vbomb juices. Je wordt in Amsterdam doodgegooid met sapbarren, smoothies en juices zijn overal te krijgen. Maar wanneer ik een weekje naar het platteland ga is dit toch echt anders. Daarvoor is de service van Vbomb heel fijn. Je kan het gewoon via de website bestellen en het wordt bij het gewenste adres bevroren afgeleverd.

Ze bieden eventueel ook detox kuren aan. Ik ben daar zelf geen voorstander van. De smaken van de sapjes zijn fenomenaal. Ik was zelf vooral fan van de venkel, appel, spinazie, limoen.

Veggie Juice_Venkel (2)

 

Het enige nadeel is wel dat je een hele box moet bestellen. Daarentegen zijn ze negen maanden in de vriezer houdbaar. Persoonlijk vind ik ze voor een kwart bevroren het lekkerste.

Veggie Juice_Wortel(2)

Print dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *