Toast met geitenkaas en vijg

toast met vijg en geitenkaas 1 Toast met geitenkaas en vijg

Soms bevind je je in de situatie dat je honger hebt maar er niks voor handen is behalve vulvoedsel. Dat is net zo onaantrekkelijk als dat klinkt. Laatst had ik een shoot voor een grote glossy. Aangezien er meerdere talenten op de foto werden gezet, moest er veel gewacht worden.

Het knorren van mijn maag zette in en ik ging naarstig op zoek naar eten. Een klef bolletje met fabriekskaas was het enige wat er was. Daar kan ik bloed chagrijnig van worden. Want brood met kaas kan absoluut lekker zijn maar dan wel goede. Ik klink nu als een foodie diva. Maar je moet begrijpen dat er zoveel heerlijks is te eten en de ruimte in mijn maag beperkt. Die wil ik niet opofferen aan iets nietszeggends.

Eindstand kwam ik met een humeur waar de honden geen brood van lusten thuis. Dit broodje bracht me weer terug op aarde.

Ingrediƫnten

2 goede boterhammen

1 eetlepel boter

40 gram zachte geitenkaas

2 vijgen in plakjes

zout en peper naar smaak

toast met vijg en geitenkaas 3
Recept

Verwarm een pan op het vuur, draai het vuur laag.

Smeer de onderkant van de boterhammen in met boter.

Verspreid de geitenkaas over de bovenkant en laat 3 minuten zachtjes bakken.

Verdeel de vijg eroverheen. Doe de deksel erop en laat 1 minuut staan.

Breng op smaak met peper en zout.

Print dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *