Valentijns-makronen

val kokmakr3 Valentijns-makronen

Valentijnsdag veroorzaakt aardig wat commotie. Wanneer je single bent is het de vraag of je überhaupt wat krijgt en als je in een relatie zit is het de vraag wat. Het is ook altijd ietwat ongemakkelijk omdat je weet dat het een moetje is.

Spontane onverwachte acties kan ik het meeste waarderen. Zo heb ik mijn man ooit verrast met een wed and walk oftewel trouwen voor 1 dag. De ringen waren van plastic, de kleding afschuwelijk en de champagne goedkoop maar het was wel leuk.

Uit eten met Valentijn vind ik een straf. Daar zit je dan tussen die stelletjes die elkaar niks hebben te vertellen het hele jaar door en nu uit eten zijn omdat het zo hoort. Een zelfgemaakt diner met bijbehorende hartvormige zoetigheden verwarmt mijn hart en later de slaapkamer.

Deze valentijns-makronen zijn zo makkelijk dat de man ze ook kan maken. En geloof me mannen hiermee scoor je punten.

Ik heb dit recept van Monique gekregen van Culy.nl en maak ze ongeveer 1 keer per week.

val kokmakr1 Ingrediënten

  • blikje gecondenseerde melk van 397 gram
  • 395 gram kokosrasp
  • 2 eetlepels rode kleurstof
  • hartvormpje

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Roer de ingrediënten door.
  3. Maak er hartjes met het vormpje en leg op het bakpapier.
  4. Bak 15 minuten in de oven.
Print dit artikel

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *