Power to the pieper

pow to the p 7

Wanneer je je openlijk bezig houdt met eten, zoals ik, krijg je talloze uitnodigingen en goodies. Voor de goodies ben ik bijna nooit te bereiken. Aangezien ik het nut van al die gratis spullen niet inzie. Ik heb kinderen, huisdieren en een kookobsessie dus mijn huis is al tot de nok toe gevuld met speelgoed, drinkbakken en kookgerei.

Uitnodigen ga ik ook zelden op in. Simpelweg omdat het tijd kost die ik bij mijn kinderen zou kunnen zijn of in de keuken kan doorbrengen. De uitnodiging van Power to the pieper kon ik echter niet af slaan. Want wie wil er nou niet in het van Gogh museum een geschiedenisles over de aardappel van Lizet Kruijf?

pow to the p 5

Daarna schoven we aan bij Joris Bijdendijk in het Rijks die een speciaal aardappelmenu voor ons had ontwikkeld.

pow to the p 10 We kregen allemaal een kilootje piepers met een prachtig Power to the pieper mes.

pow to the p 2 Hier vertelde Joris over zijn noeste arbeid in de moestuin in Frankrijk van zijn ouders waar hij de lekkerste aardappels rooide.

pow to the p 3 pow to the p 7 pow to the p 1 pow to the p 6 pow to the p 4 pow to the p 8 Het was zwaar zoals je ziet. En vergeet niet dat de pieper de power heeft!

Print dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *