Avocado rivierkreeft salade die met 1 hand te maken is

avo riv 3
Avocado rivierkreeft salade die met 1 hand te maken is

De griep heeft mijn huis overgenomen. De kinderen waren een week geleden als eerste aan de beurt, toen viel mijn man voor de bijl en als laatste ging ik eraan. Op het moment dat het eerste griepgeval zich voor doet, hul ik me in ontkenning. Extra vitamines innemen, bedden verschonen nadat er in geslapen is en wc’s schrobben tot je scheel ziet.

Het heeft niet mogen baten. Ik lig inmiddels 4 dagen op bed met 40+ graden, keelontsteking en luchtwegeninfectie. Het enige voordeel wat het oplevert zo een griepgolf is dat je gerechten gaat bedenken die je met 1 hand kan maken. Want als kids ziek zijn heb je er altijd eentje op de heup. Deze salade is gezond en klaar in een handomdraai.

Ingrediƫnten

  • 1 rijpe avocado
  • 150 gram rivierkreeftjes
  • zout en peper
  • halve limoen

Recept

  1. Haal de avocado leeg met een lepel en stort in een schaal.
  2. Snij de avocado met kind op de heup in stukjes.
  3. Doe de rivierkreeftjes erbij.
  4. Knijp de limoen erover uit.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Hussel en eet.
Print dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *