Miljuschka

MILS_FB_OMSLAG-1

TV Presentatrice op o.a. RTL/TMF/MTV, goddelijke huisvrouw, mama met tattoos en een fanatieke cheesecake liefhebber… Miljuschka Witzenhausen is het allemaal. Deze kook-gek extraordinaire is dankzij haar (h)eerlijke gerechten columniste voor Culy.nl, oprichter van de culinaire blog: foodmyfavoritedish.com en ambassadrice voor de Youth Food Movement van slowfood.nl.

Miljuschka is serieus over eten, maar neemt het leven met een korreltje zout. Dat moet ook wel met 2 prachtige kinderen, een bad-ass tattoo artist als man, een media carrière én een eigen moestuin. Foodmyfavoritedish.com is voor iedereen die weinig tijd heeft om te koken, maar goed eten wel belangrijk vindt.

Dinner is served!

Print dit artikel

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *